Bumtsi bum bum

21.09.2016

Kyllä aika menee nopeaan ja samalla unohtuu kaikki hyvät aikomukset. Syksy saattaa olla haastavaa aikaa myös parisuhteelle. Kesä on siitä mukavaa aikaa parisuhteen näkökulmasta, että loma-aika mahdollistaa yhdessäolon ja muutenkin kesä on monella tapaa innostavaa aikaa, ainakin itselleni se on sitä. Näin syksyllä sitä palataan arkeen ja lomat on takana. Arki voi olla aika tappavaa parisuhteelle, jos niistä hyvistä aikomuksista ei muista pitää kiinni.
Helposti hyvät aikomukset yhteisestä ajasta unohtuu, kun kalenterit täyttyy toinen toistaan tärkeimmistä menoista. Ei siinä enää jää aikaa yhteisille breikeille tai ainakin niiden järjestämien käy työstä, kun aikataulut ei kohtaa. Sitten sitä saattaa herätä siihen, että toisen naaman näkeminenkin ärsyttää ja yhteinen puhuminen on vähissä. Keittiön pöydän ympärillä vallitseva passiivis-aggressivinen tunnelma hipoo kattoa. Helpommalla pääsee, kun antaa arjen vaan viedä ja lipuu siinä mukana. Helppous saattaa kuitenkin nopeasti väistyä ja ollaankin siinä tilanteessa, että pohditaan mitä yhteistä on vielä asuntolainan ja muksujen lisäksi.
Kyllä se vaan niin on, että kannattaa käydä kalenterisulkeiset läpi ja järjestää se yhteinen aika vaikka se olisikin vaikeaa ja työlästä. Jo se, että matkataan kahdestaan samassa autossa, pakottaa vaihtamaan ajatuksia ja tietoisuus siitä, että sinun tarvitsee huolehtia vain omista tarpeistasi, antaa mukavaa hengähdystaukoa. Saatika jos vielä pääsee valmiille ja aikatauluttomalle breikille niin se se vasta katkaisee arjen tehokkaasti. Tämmöiselle vain elämää reissulle mahtuu mukaan myös bumtsi bum bum ja kummasti yhteys oman rakkaan kanssa on taas päivitetty. Kun vain muistaisi, että kerta päivitys ei takaa jatkuvaa yhteyttä vaan työtä yhteyden säilymiseksi on tehtävä arjessakin.P.S. 500 kilometriä vielä ennen kuin palataan arkeen...